Пятница
29.03.2024
12:23
Жизнь города

Категории раздела
Жизнь города [4379]
Новости региона [441]
Новости Украины [319]
Новости ЕМЗ [940]
Видео [100]
Проблемы Енакиево [94]
Юмор и курьезы [23]
Хорошая новость [71]
Криминал [128]
Трагедия [123]
Официально [261]
Критическая точка [12]
Енакиевская исправительная колония №52 [76]
Спорт [734]
Газета Панацея [4]
Общественная жизнь города [115]
Сделаем детские площадки вместе [12]
Техноленд [25]
Новости сайта [26]
Школа искусств им. П.И. Чайковского [509]
Отделение социальной реабилитации детей-инвалидов [23]
Путешествия вокруг Енакиево [25]
Радиокомпания Енакиевского городского совета [94]
Криминально-исполнительная комиссия [3]
Новости ДПтС [38]
Афиша [122]
Жизнь ОСМД [7]
Афиша [33]
Война в Донбассе [63]
Афиша школы искусств [9]
Енакиевского ПУВКХ КП «Компания «Вода Донбасса» [16]
Енакиевская налоговая инспекция [35]

Наш город

Организации города

Это интересно

Книга жалоб и пожеланий

Форма входа

Сейчас на сайте

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2013 » Сентябрь » 19 » «Дурень має велику перевагу перед людиною освіченою: він завжди задоволений собою» - Наполеон Бонопарт

18:37
«Дурень має велику перевагу перед людиною освіченою: він завжди задоволений собою» - Наполеон Бонопарт

Ми вже писали про одного з членів команди Віталія Кличка – народного депутата України, члена фракції «УДАР» Валерія Карпунцова, який уявляє себе великим політиком та стратегом, здатним переграти не тільки колег однопартійців, а й поважних людей з іншого боку барикад, зокрема, Радника Президента України Андрія Портнова.

Незадоволення В.Карпунцова своєю роллю як в партійній ієрархії, так і сімейному житті, виплескується ним на «плетення» різноманітних інтриг в партії (тому що він, як «видатний юрист» та «високопрофесійний партійний будівник» (справжній Наполеон) здатен на більш високі керівні посади у фракції та відповідне відношення з боку лідерів партії) та походеньки з коханками та повіями «наліво».

До речі дівчата та повії це «бич» всіх депутатів та членів партії «УДАР». Той же В.Кличко та А.Палатний не обминуть ні однієї більш-менш симпатичної дівчини, щоб не заманити їх у ліжко, В.Ковальчук влаштовує сексуальні інтриги з однопартійкою М.Іоновою та громадською активісткою руху «Чесно» В.Сюмар, П.Рябікін полюбляє дівчат з регіональних осередків, особливо з Полтави та Севастополя, П.Розенко просто ґвалтує та примушує до занять сексом працівниць санаторію, та і інші від них не відстають.

Але повернемося до нашого Наполеону. Під час літнього відпочинку поки всі депутати відпочивали В.Карпунцов намагався розвинути бурну діяльність особливо засвітитись в пресі: то інтерв’ю дасть газеті зі своїм поглядом на окремі політичні події, то на радіо сходить «поумнічає». Але всі його починання з пресою та славу оратора партії давно взяла на себе прес-секретар партії О.Зінов’єва. І дало керівництво партії в особі В.Кличка та В.Ковальчука по руках нашому Наполеону, щоб не забирав чужий хліб та рота не відкривав без команди. 

Такі дії лідерів «УДАРа» викликали негодування та невдоволення В.Карпунцова (хто вони такі, що вказують йому великому політичному полководцю та практично головному стратегу партії, що говорити і де), при цьому їх самих він вважає незграбами, які без бою владі здали Київ, відповідно і Україну програють (звісно якщо не спитаються поради у нього великого Наполеона). А разом з тим, при них він і далі веде себе як побита собачка: віддано дивиться у вічі та не сміє без команди подати голосу.
А тут ще допекливі журналісти знайшли певні події та факти з його життя, які його не красять як депутата та опублікували все це в пресі. Все це на нього так вплинуло, що після цього наш Наполеон вдався здійснювати всі можливі гріхи, тим більше, що в той час дружина Ольга, як раз з дітьми перебувала на відпочинку у санаторії у Генічеську.

Так, спочатку (17 липня п.р.) в готелі «Салют» запросив повій, при цьому не дуже дорогих гривен по 300 (навіщо на них витрачатися), але цього для нашого маленького Наполеону було замало тому запросив коханку Аню і там у неї на квартирі показав вже весь свій «ударно-любовний запал». Дівчата дівчатами, але ж на душі, то якась туга і як в такий час обійтися без стакану горілки та вірного кума. 
А тут де не візьмісь кум - народний депутат України, член фракції ПР О.Шаблотович і подались вони до ресторану «Хата Рибака», щоб душу розкрити один одному. Але не розрахував сил і набрався В.Карпунцов до свинячого виску, при цьому, практично розтрощив ресторан. Як то кажуть став схожим на дурну дитину: повзає, блює, мичить, вічками тільки кліпає. Кум з переляку поскаржився дружині, що не знає, що з цією потворою робити. Прийшлось Ользі не спокійно відпочивати у Генічеську, а батьків В.Карпунцова шукати, щоб поважний нардеп ще чогось гіршого не натворив.

А вже потім після відпустки, дружина дала нашому Наполеону такого прочухану (матріархат царить в сім’ї), що навіть сусіди чули, як пан депутат отримав не один раз сковорідкою по нерозумній голові від коханої Ольги. До речі, як розповідають ці ж сусіди, дружина В.Карпунцова періодично його виховує та принижує, при цьому не соромлячись сторонніх осіб. Правда за такі знущання, В.Карпунцов відіграється на жіночому роді за рахунок своїх підлеглих – жінок, яких окрім того, що гнобить, так дозволяє собі обматюкати, як сам на сам, так і при людях. 

Але хочу повернутися до тієї п’янки з кумом. Тому що саме тоді О.Шаблотович запропонував В.Карпунцову гарно помститися лідерам «УДАРу». Тобто стати своєю людиною для ПР у ворожому таборі.

Поміркувавши, В.Карпунцов вирішив, що краще грати на скрипці влади, тим більше, що є той перехідний смичок в особі кума, через якого можна прийти до провладної фракції з відповідними «струнами». І почав В.Карпунцов потихенько через кума передавати регіоналам, то номери рахунків, по яким заходили до партії під час виборів спонсорські кошти, то партійні скриньки з паролями, то компрометуючу інформацію на В.Кличка та В.Ковальчука (як кажуть в Англії: нічого особистого чистий бізнес), а саме головне Карпунцов, як досвідчений юрист, підказав журналістам ЯК НЕ ДОПУСТИТИ КЛИЧКА НА ВИБОРИ (він же знає, що той не жив в Україні більше 10 років та не може з цього приводу брати участь у виборчій кампанії).

Але ж хто ж тебе за такі дрібниці візьме до лав провладної фракції, тим більше коли в ПР настала криза з депутатами. Хочеш до нас – будь-ласка, приведи з собою ще хоча б 7-8 нардепів.

Тут наш Наполеон замислився, чому він дійсно не може організувати таку собі маленьку групу з народних депутатів - ударівців, на яких він буде мати вплив та керувати ними. Тим більше В.Ковальчук свою групу впливу має, А.Палатний – має, навіть варяг В.Наливайченко розпочав її формувати, то чим він гірше. А якщо добре поторгуватися з тими ж регіонами, то дивись і якогось мільйона дадуть (гроші для В.Карпунцова - це одна з радощів життя за яке, він вважає стоїть поборотися).
Так що чекаємо цікавих ходів на політичній дошці ударівського Наполеона - Карпунцова.

Другие материалы по теме:
Категория: Новости Украины | Добавил: enakievets
Всего комментариев: 0

Уважаемые пользователи. Все комментарии содержащие ненормативную лексику будут удалены.

ComForm">
avatar

В нашем мире много странных существ, некоторые вообще как будто с другой планеты. Может мы просто привыкли к домашним питомцам, что все остальное для нас кажется очень странным и непонятным.

Все материалы сайта Енакиево как на ладони взяты из открытых источников и используются в некоммерческих, ознакомительных целях. Ссылка на первоисточник (при наличии такового) указывается в конце материала. Ответственности за содержание материалов администрация сайта не несет. Мнение администрации сайта может не совпадать с мнением автора материала. При использовании материалов ссылка на первоисточник обязательна.

Поиск

Опрос

Сайты города Енакиево

Официальный сайт Енакиево
Еженедельник "Панацея"
Енакиевская правда
06252
Блог Богдана Горбачева
Громадой к благополучию
Проект Земляки
Сайт города Углегорск
Ольховатка - ONLINE
Рейтинг сайтов города
Обзор городских сайтов

Сайты организаций и предприятий

ПАО "ЕМЗ"
Строительство от А до Я
Сайт Владимира Калиниченко
Турклуб "Дороги"
Центральная городская библиотека
Магазин кованых изделий Ferrum
Весь каталог сайтов города

 Букинист - бесплатная библиотека.
Copyright by Enakievets (Бородин Сергей) © 2010 - 2024 Енакиево как на ладони - сайт города Енакиево

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru