Суббота
20.04.2024
12:09
Жизнь города

Категории раздела
Жизнь города [4379]
Новости региона [441]
Новости Украины [319]
Новости ЕМЗ [940]
Видео [100]
Проблемы Енакиево [94]
Юмор и курьезы [23]
Хорошая новость [71]
Криминал [128]
Трагедия [123]
Официально [261]
Критическая точка [12]
Енакиевская исправительная колония №52 [76]
Спорт [734]
Газета Панацея [4]
Общественная жизнь города [115]
Сделаем детские площадки вместе [12]
Техноленд [25]
Новости сайта [26]
Школа искусств им. П.И. Чайковского [509]
Отделение социальной реабилитации детей-инвалидов [23]
Путешествия вокруг Енакиево [25]
Радиокомпания Енакиевского городского совета [94]
Криминально-исполнительная комиссия [3]
Новости ДПтС [38]
Афиша [122]
Жизнь ОСМД [7]
Афиша [33]
Война в Донбассе [63]
Афиша школы искусств [9]
Енакиевского ПУВКХ КП «Компания «Вода Донбасса» [16]
Енакиевская налоговая инспекция [35]

Наш город

Организации города

Это интересно

Книга жалоб и пожеланий

Форма входа

Сейчас на сайте

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2011 » Декабрь » 28 » Энергия – Енакиевец – 1:0

00:38
Энергия – Енакиевец – 1:0

У поєдинку проти «Єнакієвця» «енергетики» недорахувалися героя попереднього матчу у Харкові – Валерія Легчанова. Досвідчений гравець «Енергії» не допоміг своїй команді здобувати чергову перемогу у національному чемпіонаті через травму.

«Енергетики» і без Легчанова з перших секунд матчу пішли пробивати захист «Єнакієвця» і ворота Мельника. Овсянніков, Струк і двічі Якунін робили усе можливе, аби «Енергія» забила швидкий гол у матчі. Якщо і львів’янам не бракувало влучності, тоді гостей по-справжньому виручав Мельник. Утім, від такого стартового тиску команда Олега Солодовника оговталася швидко. Не пройшло кількох хвилин, як ворота Лисенка бомбардували Замятін та Мірошник. Останній у першому таймі не реалізував як мінімум два повноцінні виходи сам на сам з Лисенком. В усіх епізодах Владислав грав не менш ефективно, як інший воротар «Енергії» Володимир Кардаш в попередніх двох матчах проти «Урагану» та «Локомотива». Загалом, перший тайм у виконанні обох команд був багатим на гольові моменти. Глядачі на трибунах не нудьгували.

У першій половині гри було і багато небезпечних атак, моментів та фолів, особливо з боку «Єнакієвця». На 14-й хвилині першого тайму гості заробили фатальний шостий фол, з якого, як і виявилося згодом, забив єдиний гол у матчі Сергій Якунін. Мельник, хоч і рятував свою команду у багатьох епізодах, однак з точним ударом в правий від себе кут, не справився. До завершення першого тайму зрівняти рахунок міг екс-«енергетик» Задорожний, який після травми провів доволі-таки непоганий матч. Утім, з пострілом Сергія справився Лисенко. Не менш небезпечно відповіли Чепорнюк, Струк та Рогачов, однак і в цьому епізоді на висоті був воротар. Цього разу Андрій Мельник.

У другому таймі «Енергія» дещо збавила обороти. Моментами складалося враження, що львів’яни мають бажання дещо «засушити» гру, як у Харкові, і зберегти позитивний для себе рахунок. Небезпечних моментів біля воріт обох команд після перерви хоч і не бракувало, однак їх кількість, у порівнянні з першою половиною гри, бажало бути більшою. У дебюті другого тайму найреальніший шанс зрівняти рахунок мали Мірошник та Чуднов. Обом гравцям забракло влучності. Після цього в обох команд настала «засуха» гольових моментів та позиційна боротьба в центрі майданчика. Найцікавіше розпочалося з 34-ї хвилини матчу, коли Струк не забив з гострого кута з одного метра, а Тригубець, розстрілюючи Мельника з 6-ти метрів, влучив у воротаря. За «Єнакієвець» двічі відповів капітан Замятін. Спочатку після удару Валерія Овсянніков виніс сферу з лінії воріт, а у другому випадку після удару капітана гостей Лисенко відбив м’яч в поле. Вихід того-таки Замятіна як п’ятого польового гравця дивідендів команді Олега Солодовника не приніс. «Єнакієвець» багато «катав» м’яч у зоні львів’ян без небезпечних моментів. Фінальна сирена потішила лише одну команду – «Енергію». Вдруге поспіль галичани добилися трьох турнірних очок, забивши в ворота суперника один гол і не пропустивши у власні.

Перемога над «Єнакієвцем» наблизила львів’ян до бажаного чемпіонства. Після поразки «Урагану» від харківського «Моноліта» за золоті медалі у цьому сезоні, швидше за все, окрім «Енергії», побореться ще харківський «Локомотив», відстань якого від «Енергії» лише в чотири очки.

Богдан ПАСТЕРНАК.

«Энергия» (Львов) – «Енакиевец» (Енакиево) – 1:0

«Энергия»: Лысенко - Сергей Якунин, Денис Овсянников, Максим Павленко, Степан Струк - Ильдар Макаев, Сергей Чепорнюк, Сергей Тригубец, Дмитрий Бондарь - Евгений Рогачев
«Енакиевец»: Мельник - Александр Хурсов, Виталий Нестерук, Валерий Замятин, Олег Мирошник - Анатолий Доманский, Вячеслав Чуднов, Виталий Скорый, Дмитрий Сильченко - Сергей Задорожный
Арбитры: Олег Иванов (Днепропетровск), Дмитрий Беспорочный (Харьков)

Другие материалы по теме:
Категория: Спорт | Добавил: enakievets
Всего комментариев: 0

Уважаемые пользователи. Все комментарии содержащие ненормативную лексику будут удалены.

ComForm">
avatar
Популярный финансово-экономический журнал Forbes составил список самых дорогих автомобилей серийного производства, которые появились на автомобильном рынке в минувшем году. 

Все материалы сайта Енакиево как на ладони взяты из открытых источников и используются в некоммерческих, ознакомительных целях. Ссылка на первоисточник (при наличии такового) указывается в конце материала. Ответственности за содержание материалов администрация сайта не несет. Мнение администрации сайта может не совпадать с мнением автора материала. При использовании материалов ссылка на первоисточник обязательна.

Поиск

Опрос

Сайты города Енакиево

Официальный сайт Енакиево
Еженедельник "Панацея"
Енакиевская правда
06252
Блог Богдана Горбачева
Громадой к благополучию
Проект Земляки
Сайт города Углегорск
Ольховатка - ONLINE
Рейтинг сайтов города
Обзор городских сайтов

Сайты организаций и предприятий

ПАО "ЕМЗ"
Строительство от А до Я
Сайт Владимира Калиниченко
Турклуб "Дороги"
Центральная городская библиотека
Магазин кованых изделий Ferrum
Весь каталог сайтов города

 Букинист - бесплатная библиотека.
Copyright by Enakievets (Бородин Сергей) © 2010 - 2024 Енакиево как на ладони - сайт города Енакиево

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru