Четверг
25.04.2024
10:11
Жизнь города

Категории раздела
Жизнь города [4379]
Новости региона [441]
Новости Украины [319]
Новости ЕМЗ [940]
Видео [100]
Проблемы Енакиево [94]
Юмор и курьезы [23]
Хорошая новость [71]
Криминал [128]
Трагедия [123]
Официально [261]
Критическая точка [12]
Енакиевская исправительная колония №52 [76]
Спорт [734]
Газета Панацея [4]
Общественная жизнь города [115]
Сделаем детские площадки вместе [12]
Техноленд [25]
Новости сайта [26]
Школа искусств им. П.И. Чайковского [509]
Отделение социальной реабилитации детей-инвалидов [23]
Путешествия вокруг Енакиево [25]
Радиокомпания Енакиевского городского совета [94]
Криминально-исполнительная комиссия [3]
Новости ДПтС [38]
Афиша [122]
Жизнь ОСМД [7]
Афиша [33]
Война в Донбассе [63]
Афиша школы искусств [9]
Енакиевского ПУВКХ КП «Компания «Вода Донбасса» [16]
Енакиевская налоговая инспекция [35]

Наш город

Организации города

Это интересно

Книга жалоб и пожеланий

Форма входа

Сейчас на сайте

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2011 » Март » 23 » Інформація про роботу територіального центра соціального обслуговування Єнакієвської міської ради Донецької області за І квартал 2011 р

14:19
Інформація про роботу територіального центра соціального обслуговування Єнакієвської міської ради Донецької області за І квартал 2011 р

Територіальний   центр соціального обслуговування Єнакієвської міської ради Донецької   області містить у своєму складі сім структурних підрозділів, які надають   допомогу громадянам похилого віку, інвалідам, малозабезпеченим сім’ям.

Відділення соціальної допомоги вдома –  соціальні робітники   обслуговують безоплатно 420 самотніх громадян похилого віку та 3   громадян на платній основі. З них на обслуговуванні 106 інвалідів та 153   ветерана ВВВ.

Соціальні працівники відвідують підопічних згідно   графіка два рази на тиждень та виконують необхідні послуги по   заключеному договору: доставляють продукти харчування, медикаменти,   виписують рецепти на ліки, готують їжу, миють посуд, оформляють   субсидії, сплачують комунальні послуги, доставляють господарчі та   промислові товари, виконують прибирання, виносять сміття, заносять до   дому вугілля, дрова, воду та ін..

На усіх підопічних зроблені   запити до Державного реєстру правочинів через міськвиконком. Поновлені   на усіх підопічних медичні висновки. Соціальні робітники займаються   виявленням самотніх громадян з метою подальшого їх обслуговування.

Надається допомога в оформленні до будинку-інтернату.

Населення сповіщується про головні моменти роботи у засобах масової інформації.

Організовуються поїздки інвалідів до ортопедичного центру.

Стаціонарне відділення для тимчасового перебування одиноких   непрацездатних громадян, пенсіонерів, ветеранів війни та праці похилого   віку на 50 місць.

З початку року у відділенні відпочили та одержали медико-соціальні послуги 97 громадян.

Відділення організації надання грошової та натуральної допомоги    малозабезпеченим непрацездатним громадянам – основною метою відділення є   надання малозабезпеченим верствам населення талонів на безкоштовне   харчування, співробітництво з спонсорами, з підприємствами, розподіл   гуманітарної допомоги.

За І квартал 2011 року надано матеріальної допомоги за рішенням міськвиконкому 28 громадянам у сумі 3400 тис.грн.

Талонів на безкоштовне харчування надано на 34250 грн.

Спеціальний житловий будинок з комплексом служб   медико-соціально-побутового обслуговування по вул.Брайляна,8 у якому   мешкають 106 людей похилого віку. У ньому працюють фізіотерапевтичний,   масажний, маніпуляційний кабінети, кімната відпочинку, кімната гігієни,   де надає послуги перукар, кімната для прання білизни. Крім робіт по   оздоровленню та реабілітації пенсіонерів та інвалідів проводиться робота   у плані духовності. Кожне півріччя робиться підписка на газети та   журнали у кімнату відпочинку, після читання котрих культпрацівник   проводе бесіди на різні теми.

Відділення соціально-побутової   адаптації у будинку №8 по вул.Брайляна на 30 відвідувань в день.   Підопічні користуються послугами медичного комплексу, кімнатою   відпочинку, їдальнею, послугами перукаря. На протязі І кварталу 2011   року надані послуги понад 372 громадянам.

Відділення   соціально-медичних послуг по вул.Брайляна,8 на 50 відвідувань в день.   Користуються медичним комплексом, маніпуляційним та фізіотерапевтичним   кабінетами. Надано послуг понад 317 громадянам похилого віку.

Відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів відвідують 11 дітей інвалідів.

У відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів проходять   реабілітацію діти з порушеннями опорно-рухового апарату, з   інтелектуальними вадами, з ураженнями центральної нервової системи,   органічними захворюваннями.

Проводяться реабілітаційні заняття з   дітьми-інвалідами на тренажерах і спецобладнанні таких як: сухий басейн,   гральна доріжка, гральний лабіринт, дидактична черепаха, бігова   доріжка, стул гімнастичний, степенговий тренажер та інше.

У   відділенні працюють гуртки «Вмілі рученята», «Почемучки», «Чарівний   клубочок»; проводяться психолого-корекційні заняття (групові та   індивідуальні), діє консультаційний пункт для батьків дітей-інвалідів.

 

Директор
  територіального центра
  Чернякова Н.І.

Другие материалы по теме:
Категория: Жизнь города | Добавил: MARISHS
Всего комментариев: 0

Уважаемые пользователи. Все комментарии содержащие ненормативную лексику будут удалены.

ComForm">
avatar
Житель Нью-Йорка Рейд Стоув совершил самое длительное в истории мореплавания безостановочное путешествие, которое продолжалось более трех лет - 1152 дня. За это время на шхуне под названием Энн 58-летний моряк проплыл вокруг Земли и ни разу не ступил на сушу.

Все материалы сайта Енакиево как на ладони взяты из открытых источников и используются в некоммерческих, ознакомительных целях. Ссылка на первоисточник (при наличии такового) указывается в конце материала. Ответственности за содержание материалов администрация сайта не несет. Мнение администрации сайта может не совпадать с мнением автора материала. При использовании материалов ссылка на первоисточник обязательна.

Поиск

Опрос

Сайты города Енакиево

Официальный сайт Енакиево
Еженедельник "Панацея"
Енакиевская правда
06252
Блог Богдана Горбачева
Громадой к благополучию
Проект Земляки
Сайт города Углегорск
Ольховатка - ONLINE
Рейтинг сайтов города
Обзор городских сайтов

Сайты организаций и предприятий

ПАО "ЕМЗ"
Строительство от А до Я
Сайт Владимира Калиниченко
Турклуб "Дороги"
Центральная городская библиотека
Магазин кованых изделий Ferrum
Весь каталог сайтов города

 Букинист - бесплатная библиотека.
Copyright by Enakievets (Бородин Сергей) © 2010 - 2024 Енакиево как на ладони - сайт города Енакиево

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru