Пятница
26.04.2024
06:01
Жизнь города

Категории раздела
Жизнь города [4379]
Новости региона [441]
Новости Украины [319]
Новости ЕМЗ [940]
Видео [100]
Проблемы Енакиево [94]
Юмор и курьезы [23]
Хорошая новость [71]
Криминал [128]
Трагедия [123]
Официально [261]
Критическая точка [12]
Енакиевская исправительная колония №52 [76]
Спорт [734]
Газета Панацея [4]
Общественная жизнь города [115]
Сделаем детские площадки вместе [12]
Техноленд [25]
Новости сайта [26]
Школа искусств им. П.И. Чайковского [509]
Отделение социальной реабилитации детей-инвалидов [23]
Путешествия вокруг Енакиево [25]
Радиокомпания Енакиевского городского совета [94]
Криминально-исполнительная комиссия [3]
Новости ДПтС [38]
Афиша [122]
Жизнь ОСМД [7]
Афиша [33]
Война в Донбассе [63]
Афиша школы искусств [9]
Енакиевского ПУВКХ КП «Компания «Вода Донбасса» [16]
Енакиевская налоговая инспекция [35]

Наш город

Организации города

Это интересно

Книга жалоб и пожеланий

Форма входа

Сейчас на сайте

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2013 » Июль » 23 » ІНФОРМАЦІЯ щодо результатів роботи правління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів за червень 2013 року

16:22
ІНФОРМАЦІЯ щодо результатів роботи правління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів за червень 2013 року

   Одним з пріоритетних напрямків  протидії правопорушенням з боку працівників ГУ Міндоходів та Східної митниці є розробка  концепції боротьби з корупцією.
  Практичним  заходом, що проводиться з метою зниження рівня корупції, а також збільшення надходжень  в держбюджет, являється операція «Держкордон-2013», яку продовжено до кінця  поточного року, її проведення розповсюджується на всю територію України.
  Співробітниками  УВБ ГУ Міндоходів у Донецькій області спільно з працівниками оперативного  управління та Східної митниці у межах операції «Держкордон – 2013» за червень  2013 року проведено 3817 митних оглядів товарів, транспортних засобів, що  проходили через зону митного контролю.
  За  результатами вказаних оглядів у відношенні суб’єктів ЗЕД складено 39 протоколів  про порушення митних правил на загальну суму 1317 тис.грн., вилучено  транспортних засобів на 631 тис.грн., виявлено 38 випадків заниження митної  вартості на загальну суму 10523 тис.грн., збільшено митних платежів на 1002  тис.грн.
  Протягом  червня до слідчих підрозділів передано 2 матеріали у відношенні суб’єктів зовнішньоекономічної  діяльності для прийняття процесуальних рішень. За результатами розгляду  матеріалів відкрито 2 кримінальних провадження:  за ч.3 ст.212 та ч.3  ст.204 КК України.
  За  матеріалами службових перевірок управління внутрішньої безпеки в рамках  відпрацювання оперативної інформації під час виконання завдань, визначених  операцією «Держкордон», відкрито 2 кримінальних провадження у відношенні  співробітників ГУ Міндоходів у Донецькій області, звільнено 2 працівників з органів Міндоходів.
  У червні поточного року прокуратурою Донецької області за матеріалами УВБ ГУ Міндоходів  у Донецькій області відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою  кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого за ч.1 ст.366 КК  України відносно співробітників однієї з ДПІ ГУ Міндоходів у Донецькій області,  які в грудні 2012 та березні 2013 року в робочий час перетинали державний  кордон України без отримання дозволу керівництва та придбали 2 автомобілі з  метою використання у власних цілях.
  До уваги платників податків та суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності  - якщо дії працівників податкової або митної служби, їх законність викликають  навіть невеликі сумніви, з метою підвищення оперативності реагування на можливі  порушення та зловживання з їхнього боку, пропонуємо негайно звертатись по  телефону довіри в управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Донецькій  області 8 (0622) 257-64-46.

Управління внутрішньої  безпеки
ГУ Міндоходів у Донецькій області

Другие материалы по теме:
Добавил: MARISHS
Всего комментариев: 0

Уважаемые пользователи. Все комментарии содержащие ненормативную лексику будут удалены.

ComForm">
avatar

Европейский банк HSBC начал кредитование  со ставкой 3.9% – самый низкий процент по кредиту, когда-либо взимаемый в истории.

Все материалы сайта Енакиево как на ладони взяты из открытых источников и используются в некоммерческих, ознакомительных целях. Ссылка на первоисточник (при наличии такового) указывается в конце материала. Ответственности за содержание материалов администрация сайта не несет. Мнение администрации сайта может не совпадать с мнением автора материала. При использовании материалов ссылка на первоисточник обязательна.

Поиск

Опрос

Сайты города Енакиево

Официальный сайт Енакиево
Еженедельник "Панацея"
Енакиевская правда
06252
Блог Богдана Горбачева
Громадой к благополучию
Проект Земляки
Сайт города Углегорск
Ольховатка - ONLINE
Рейтинг сайтов города
Обзор городских сайтов

Сайты организаций и предприятий

ПАО "ЕМЗ"
Строительство от А до Я
Сайт Владимира Калиниченко
Турклуб "Дороги"
Центральная городская библиотека
Магазин кованых изделий Ferrum
Весь каталог сайтов города

 Букинист - бесплатная библиотека.
Copyright by Enakievets (Бородин Сергей) © 2010 - 2024 Енакиево как на ладони - сайт города Енакиево

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru