Пятница
26.04.2024
19:01
Жизнь города

Категории раздела
Жизнь города [4379]
Новости региона [441]
Новости Украины [319]
Новости ЕМЗ [940]
Видео [100]
Проблемы Енакиево [94]
Юмор и курьезы [23]
Хорошая новость [71]
Криминал [128]
Трагедия [123]
Официально [261]
Критическая точка [12]
Енакиевская исправительная колония №52 [76]
Спорт [734]
Газета Панацея [4]
Общественная жизнь города [115]
Сделаем детские площадки вместе [12]
Техноленд [25]
Новости сайта [26]
Школа искусств им. П.И. Чайковского [509]
Отделение социальной реабилитации детей-инвалидов [23]
Путешествия вокруг Енакиево [25]
Радиокомпания Енакиевского городского совета [94]
Криминально-исполнительная комиссия [3]
Новости ДПтС [38]
Афиша [122]
Жизнь ОСМД [7]
Афиша [33]
Война в Донбассе [63]
Афиша школы искусств [9]
Енакиевского ПУВКХ КП «Компания «Вода Донбасса» [16]
Енакиевская налоговая инспекция [35]

Наш город

Организации города

Это интересно

Книга жалоб и пожеланий

Форма входа

Сейчас на сайте

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2013 » Ноябрь » 25 » Кидалова “УДАРу” люди не пробачать

14:28
Кидалова “УДАРу” люди не пробачать

  За підсумками парламентських виборів 2012 року, результат  партії "УДАР” для багатьох її штабних керівників виявився величезною несподіванкою.  Партія, що будується винятково на авторитеті боксера Віталія Кличка, припустилась  страшної помилки, від якої досі не може відмитися — зарплатні борги. Обрахувати  загальну суму невиплачених коштів важко, оскільки офіційної документації  практично не велося, а штабісти та агітатори отримували розрахунок "чорним налом”.  Але у кожній області ошуканими виявились по декілька тисяч відданих  «ударівських агітаторів».
  Сума заборгованості величезна, а тому керівники «УДАРу»  одностайно ухвалили рішення «пробачити» ці кошти агітаторам, а їх заяви  називати провокаціями.   
  Проте, ховати «шило у мішку» досить складно, а особливо у  нинішніх умовах, коли Інтернет є навіть у найвіддаленішому районі. Даремно  сподівались В.Кличко і компанія, що затуркані українці змиряться з тим, що їх  банально ошукали. Напевне В.Кличку, який мало знає Україну, неправильно  доповідали і він думав, що Інтернетом послуговуються тільки у його рідній  Німеччині і трошки у Києві. Виявилось, що не такі вже ми темні, адже у  соціальних мережах "Вконтакті” та "Фейсбук” швидко з’явилась та набула  неабиякої популярності група "УДАР-кидалово”. "Група створена для усіх, кого  кинула на останніх виборах партія УДАР Віталія Кличка”, — так коротко  пояснюється мета екзотичного посту. Інформаційні повідомлення про нечисті  взаємовідносини між партією "УДАР” та її найманими працівниками, схожі ніби брати  близнюки, незважаючи та те, що надходять з різних куточків країни. Найактивніше  сигналізують Київська, Дніпрпетровська, Херсонська, Одеська, Львівська,  Луганська, Тернопільська, Хмельницька, Житомирська, Закарпатська, Черкаська  області та АРК.
  В "ударівському” середовищі, заступник голови  партії "УДАР” і керівник виборчого штабу  Віталій Ковальчук продовжує наголошувати, що «виборчих хвостів» за політичною  силою Віталія Кличка немає. "Як такої заборгованості у нас немає. Насправді,  якщо є питання, то вони пов’язані з кандидатами-мажоритарниками, котрі не  виконали власних зобов’язань перед працівниками штабу… Всі, у хто порушують  питання про виплату зарплати, ми запрошуємо до центрального штабу. Це одна з  тих технологій, завдяки якої намагаються зіграти проти нас”- говорить депутат.
  Люди дослухались до пана Ковальчука і вирішили заявити  про свої проблеми у Києві, але не по одинці, а гуртом. За несподіваним для  «УДАРу» збігом обставин, припало це на 24 листопада, коли В.Кличко мав  «стригти» політичні дивіденди з Євромайдану. Але саме сьогодні, з 12.00  декілька тисяч агітаторів «УДАРу» з всієї України вимагатимуть правди і  розрахунку від керівників «УДАРу». Цікаво, чи «УДАРівці» знову заявлять про  провокації, чи нарешті перестануть дурити людям голову і віддадуть зароблені  гроші?


Другие материалы по теме:
Категория: Новости Украины | Добавил: MARISHS
Всего комментариев: 0

Уважаемые пользователи. Все комментарии содержащие ненормативную лексику будут удалены.

ComForm">
avatar
По версии американского мужского журнала «Complex», в число самых желанных девушек из России вошли самые горячие представительницы шоу-бизнеса, модельной индустрии, спорта и СМИ.

Все материалы сайта Енакиево как на ладони взяты из открытых источников и используются в некоммерческих, ознакомительных целях. Ссылка на первоисточник (при наличии такового) указывается в конце материала. Ответственности за содержание материалов администрация сайта не несет. Мнение администрации сайта может не совпадать с мнением автора материала. При использовании материалов ссылка на первоисточник обязательна.

Поиск

Опрос

Сайты города Енакиево

Официальный сайт Енакиево
Еженедельник "Панацея"
Енакиевская правда
06252
Блог Богдана Горбачева
Громадой к благополучию
Проект Земляки
Сайт города Углегорск
Ольховатка - ONLINE
Рейтинг сайтов города
Обзор городских сайтов

Сайты организаций и предприятий

ПАО "ЕМЗ"
Строительство от А до Я
Сайт Владимира Калиниченко
Турклуб "Дороги"
Центральная городская библиотека
Магазин кованых изделий Ferrum
Весь каталог сайтов города

 Букинист - бесплатная библиотека.
Copyright by Enakievets (Бородин Сергей) © 2010 - 2024 Енакиево как на ладони - сайт города Енакиево

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru