Пятница
29.03.2024
16:46
Жизнь города

Категории раздела
Жизнь города [4379]
Новости региона [441]
Новости Украины [319]
Новости ЕМЗ [940]
Видео [100]
Проблемы Енакиево [94]
Юмор и курьезы [23]
Хорошая новость [71]
Криминал [128]
Трагедия [123]
Официально [261]
Критическая точка [12]
Енакиевская исправительная колония №52 [76]
Спорт [734]
Газета Панацея [4]
Общественная жизнь города [115]
Сделаем детские площадки вместе [12]
Техноленд [25]
Новости сайта [26]
Школа искусств им. П.И. Чайковского [509]
Отделение социальной реабилитации детей-инвалидов [23]
Путешествия вокруг Енакиево [25]
Радиокомпания Енакиевского городского совета [94]
Криминально-исполнительная комиссия [3]
Новости ДПтС [38]
Афиша [122]
Жизнь ОСМД [7]
Афиша [33]
Война в Донбассе [63]
Афиша школы искусств [9]
Енакиевского ПУВКХ КП «Компания «Вода Донбасса» [16]
Енакиевская налоговая инспекция [35]

Наш город

Организации города

Это интересно

Книга жалоб и пожеланий

Форма входа

Сейчас на сайте

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2013 » Май » 20 » Кубок Экстра-лиги. Енакиевец - Спортлидер+ - 1:2 + ВИДЕО

12:53
Кубок Экстра-лиги. Енакиевец - Спортлидер+ - 1:2 + ВИДЕО

Команда Ивана Стасюка выигрывает первый трофей на высшем уровне!

Перемогою хмельницького «Спортлідера+» завершився турнір на «Кубок Екстра-ліги». Перемогою впевненою і не викликаючою жодних запитань.

Багато разів до і під час цих змагань доводилось чути різні думки про потрібність цього турніру. Противники його проведення наводили приклади НХЛ та НБА, говорили про втому команд і відсутність мотивації. Хотілось би сказати декілька слів на захист прихильників його проведення. Говорячи про американські ліги, не можна не згадати про НФЛ, де команди не грають кожна з кожною, а учасники Супербоулу визначаються рейтингом і про баскетбольний турнір NCAA, не менш популярний за НБА. В NCAA команди, що не потрапили до фінального турніру, грають у втішному. У проведенні «Кубку Екстра-ліги» є ще один аргумент із яким важко суперечити. Більше матчів – це краще для усіх. Краще для вболівальників, що мають змогу побачити більше класного футзалу. Краще для команд, оскільки майстерність гравців найкраще зростає у матчах з рівними чи сильнішими суперниками. І взагалі, це краще для розвитку і популяризації футзалу в Україні.

Як би там не було, хмельницькі глядачі стали свідками трьох наднапружених і цікавих поєдинків, про що свідчать бойові рахунки матчів. Всі команди грали на перемогу, але найбільше цього прагнули гравці «Спортлідера+», що і принесло їм заповітний трофей і перші історичні перемоги.

Заключний поєдинок турніру розпочався із одразу трьох фолів команд за перші сорок секунд. Обидва колективи відразу позначили, що налаштовані на серйозну боротьбу. Особливо зарядженими виглядали гості з Єнакієвого, котрих в цьому матчі влаштовувала лише перемога. Перших чотири удари по воротам прийшлись саме на єнакієвців. Але перший дійсно гольовий момент створили господарі, коли Цой не реалізував вихід один на один з Сагайдаченком.

«Спортлідер+» активізувався, небезпечно пробивали Заворотний і Засенко. На 14-й хвилині тільки блискуча реакція голкіпера гостей врятувала команду після удару Ткачука з близької відстані, після розіграшу кутового. Команди грали в невисокому темпі, могли по декілька хвилин не бити по воротам, а потім влаштовували справжню «перестрілку», як от на 16-й хвилині, коли команди встигли створити чотири небезпечних моменти на двох.

Перший тайм наближався до свого завершення, як раптом хмельничани побігли в контратаку. Вадим Іванов зліва виконав простріл на Фетька у центр штрафного, де неузгодженість дій воротаря і захисника дозволила Олексію проштовхнути м'яча у сітку. За декілька секунд до сирени на перерву господарі провели іще одну ідентичну атаку, але виконати простріл Іванову не вдалось.

На другий тайм тренер «Спортлідера+» Іван Стасюк підготував суперникам сюрприз у вигляді свіжої четвірки гравців, що не виходила на поле в таймі першому – Сондак, Михайленко, Івонко і Коробка значно пожвавили гру хмельничан. Одразу ж почав бити в своєму стилі по воротам Сондак, почала діяти награна зв'язка Коробка-Фетько, Івонко з Михайленком в звичній силовій манері протистояли суперникам. Та всі атакувальні потуги господарів вилились лише в попередження Михайленку за жорстку гру. Після чого настав період надактивності єнакієвців. За дві хвилини вони завдали сім ударів по воротам Шевцова, не змогли реалізувати вихід сам на сам та все ж були винагороджені голом Бетіньо, який проштовхнув м'яча у сітку порожніх воріт після розгублених дій подолян у захисті.

Команди і раніше не бігли безоглядно вперед, а після того, як рахунок став 1:1, вони стали грати ще обережніше. А на 30-й хвилині стався уже характерний епізод для сьомого номера хмельничан – Калуков отримав попередження за симуляцію у штрафному гостей. Одразу після цього Бетіньо красивим ударом закручував м'яча у праву від воротаря дев'ятку, і Шевцов лише кінчиками пальців перевів його на кутовий.

Гості намагались нагнітати ситуацію біля воріт хмельничан, але їхні удари приходились або повз ворота, або по гравцям суперника, або їм на заваді ставала штанга. На 38-й хвилині Олег Солодовник випустив п'ятого польового, якого став грати Замятін. Але очікуваних результатів це не принесло. Навпаки, господарі мали декілька нагод пробити по порожнім воротам. Одну з яких і реалізував Засенко, що точно наніс удар із своєї штрафної через весь майданчик.

Все, на що спромоглись гості в останню хвилину, це удари Бетіньо і Ромаріо, але нічого змінити вони вже не змогли. І, як констатація переваги в цьому матчі хмельничан, жовта картка Бетіньо за декілька секунд до сирени.

2:1 – і «Спортлідер+» став володарем трофею «Кубок Екстра-ліги»! Команда одразу після нагородження влаштувала хороводи на майданчику і радості гравців і керівництва не було видно меж. Все ж таки помітно було, наскільки вони хотіли завершити на мажорній ноті невдалий дебютний сезон. Приємно відмітити, що гравці «Єнакієвця» оплесками вітали успіх хмельничан. Лише обличчя тренера господарів не виказувало жодних емоцій – настільки сильними були переживання від цього матчу, та і від сезону взагалі.

Євген БАЙ

«Енакиевец» (Енакиево) - «Спортлидер+» (Хмельницкий) - 1:2

Бетиньо, 27 - Алексей Фетько, 20, Андрей Засенко, 39

«Енакиевец»: Алексей Сагайдаченко - Александр Хурсов, Анатолий Доманский, Бетиньо, Валерий Замятин, Виталий Скорый, Дмитрий Сильченко, Ромарио, Тиагу
«Спортлидер+»: Сергей Шевцов - Алексей Фетько, Андрей Засенко, Андрей Ткачук, Вадим Иванов, Виктор Цой, Владимир Сондак, Дмитрий Калуков, Дмитрий Михайленко, Максим Ивонко, Максим Коробка, Олег Чеботарев, Ярослав Заворотный

Бетиньо, 40. - Дмитрий Михайленко, 24. Дмитрий Калуков, 30.

Удары (в створ): 36 (20) - 14 (8)

Другие материалы по теме:
Категория: Спорт | Добавил: enakievets
Всего комментариев: 0

Уважаемые пользователи. Все комментарии содержащие ненормативную лексику будут удалены.

ComForm">
avatar

Тяжело представить, что эти громоздкие спортивные тренажёры Викторианской эпохи, больше всего напоминают орудия для пыток, использовались для тренировок в гимнастических залах. Тем не менее всё это действительно прототипы современных спортивных тренажеров.

Все материалы сайта Енакиево как на ладони взяты из открытых источников и используются в некоммерческих, ознакомительных целях. Ссылка на первоисточник (при наличии такового) указывается в конце материала. Ответственности за содержание материалов администрация сайта не несет. Мнение администрации сайта может не совпадать с мнением автора материала. При использовании материалов ссылка на первоисточник обязательна.

Поиск

Опрос

Сайты города Енакиево

Официальный сайт Енакиево
Еженедельник "Панацея"
Енакиевская правда
06252
Блог Богдана Горбачева
Громадой к благополучию
Проект Земляки
Сайт города Углегорск
Ольховатка - ONLINE
Рейтинг сайтов города
Обзор городских сайтов

Сайты организаций и предприятий

ПАО "ЕМЗ"
Строительство от А до Я
Сайт Владимира Калиниченко
Турклуб "Дороги"
Центральная городская библиотека
Магазин кованых изделий Ferrum
Весь каталог сайтов города

 Букинист - бесплатная библиотека.
Copyright by Enakievets (Бородин Сергей) © 2010 - 2024 Енакиево как на ладони - сайт города Енакиево

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru