Пятница
26.04.2024
13:02
Жизнь города

Категории раздела
Жизнь города [4379]
Новости региона [441]
Новости Украины [319]
Новости ЕМЗ [940]
Видео [100]
Проблемы Енакиево [94]
Юмор и курьезы [23]
Хорошая новость [71]
Криминал [128]
Трагедия [123]
Официально [261]
Критическая точка [12]
Енакиевская исправительная колония №52 [76]
Спорт [734]
Газета Панацея [4]
Общественная жизнь города [115]
Сделаем детские площадки вместе [12]
Техноленд [25]
Новости сайта [26]
Школа искусств им. П.И. Чайковского [509]
Отделение социальной реабилитации детей-инвалидов [23]
Путешествия вокруг Енакиево [25]
Радиокомпания Енакиевского городского совета [94]
Криминально-исполнительная комиссия [3]
Новости ДПтС [38]
Афиша [122]
Жизнь ОСМД [7]
Афиша [33]
Война в Донбассе [63]
Афиша школы искусств [9]
Енакиевского ПУВКХ КП «Компания «Вода Донбасса» [16]
Енакиевская налоговая инспекция [35]

Наш город

Организации города

Это интересно

Книга жалоб и пожеланий

Форма входа

Сейчас на сайте

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2011 » Ноябрь » 16 » Перевірено Єнакіївський професійний ліцей

02:19
Перевірено Єнакіївський професійний ліцей

Згідно з планом роботи Єнакієвського МКРВ на другий квартал 2011 року, проведена ревізія фінансово-господарської діяльності в Єнакіївському професійному ліцеї за період з 1 квітня 2009 по 31 травня 2011.

Навчальний заклад має стабільне фінансування. За 2009 - 2011 роки на виплату стипендій, премій та грошової матеріальної допомоги учням виплачено 258,4 тис. грн., фінансування заробітної плати працівникам за цей період складає 3980,05 тис. грн.

Найбільш питому вагу в загальному обсязі видатків ліцею складають видатки по заробітній платі та нарахування на неї, або 64,45 %, на виплату стипендії - 30,9 %.

Джерелами надходження власних коштів ліцею були: 50 відсотків заробітної плати від виробничої практики учнів, спонсорська допомога, виконання окремих доручень, від надання в оренду нежитлового приміщення через фонд Держмайна. Обсяг власних надходжень за період з 1 квітня 2009 по 31 травня 2011 склав 321,94 тис. грн.

В ході ревізій були виявлені порушення: недораховано передбачених законодавством обов'язкових доплат за роботу у нічний час, які підлягали виплаті на суму 2,8 тис. грн.; невідображена в обліку та не отримана дебіторська заборгованість за послуги (виробнича практика учнів), які надаються на платній основі на суму 5,6 тис. грн.; проведені повні витрати на оплату праці за фактично не відпрацьований час працівникам у січні 2010 року через нарахування заробітної плати за фактично не вичитані години викладацької роботи педагогічним працівникам та нарахувань на неї на загальну суму 0,23 тис. грн.; необгрунтовано нарахована та сплачена наприкінці року матеріальна допомога учням за рахунок коштів стипендії на суму 0,92 тис. грн.; зайве виділення бюджетних коштів в результаті необґрунтованого завищення потреби в бюджетних коштах, яке не підтверджено обґрунтованими розрахунками та було профінансовано управлінням освіти і науки ДОДА в 2010 році на суму 35,8 тис. грн.; установою здійснено покриття за рахунок бюджетних коштів витрат фізичних осіб на приватні міжміські телефонні розмови з 1 квітня 2009 по 31 грудня 2009 на суму 1,15 тис. грн..

Причини встановлення вищезазначених порушень - недостатній рівень володіння нормативно-законодавчою базою спеціалістами установи та недостатній контроль з боку керівництва.

Слід зазначити, що в ході ревізії працівниками установи було максимально вжито заходів щодо усунення порушень. Але всього цього могло б і не бути, якби кожен працівник на своєму робочому місці більш ретельно і сумлінно виконував довірену йому роботу.

Тож будемо сподіватися, керівництво установи у подальшому буде ретельніше ставитися до вимог законодавства та не допускатиме зазначених порушень.

О. ШТОКМАН
Начальник Єнакієвського МКРВ
«Енакиевский рабочий» № 93 (13454)

Другие материалы по теме:
Категория: Жизнь города | Добавил: stratim
Всего комментариев: 0

Уважаемые пользователи. Все комментарии содержащие ненормативную лексику будут удалены.

ComForm">
avatar
Существует тип людей, страдающих хроническим невезением - они опаздывают на поезда, проливают красное вино на белую одежду, на них падают кирпичи…Они вечно становятся крайними и регулярно попадают в неприятности, будто им насолил кто-то «там наверху»... Но некоторые из вышеописанных персонажей просто феноменально невезучи…

Все материалы сайта Енакиево как на ладони взяты из открытых источников и используются в некоммерческих, ознакомительных целях. Ссылка на первоисточник (при наличии такового) указывается в конце материала. Ответственности за содержание материалов администрация сайта не несет. Мнение администрации сайта может не совпадать с мнением автора материала. При использовании материалов ссылка на первоисточник обязательна.

Поиск

Опрос

Сайты города Енакиево

Официальный сайт Енакиево
Еженедельник "Панацея"
Енакиевская правда
06252
Блог Богдана Горбачева
Громадой к благополучию
Проект Земляки
Сайт города Углегорск
Ольховатка - ONLINE
Рейтинг сайтов города
Обзор городских сайтов

Сайты организаций и предприятий

ПАО "ЕМЗ"
Строительство от А до Я
Сайт Владимира Калиниченко
Турклуб "Дороги"
Центральная городская библиотека
Магазин кованых изделий Ferrum
Весь каталог сайтов города

 Букинист - бесплатная библиотека.
Copyright by Enakievets (Бородин Сергей) © 2010 - 2024 Енакиево как на ладони - сайт города Енакиево

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru