Пятница
26.04.2024
23:45
Жизнь города

Категории раздела
Жизнь города [4379]
Новости региона [441]
Новости Украины [319]
Новости ЕМЗ [940]
Видео [100]
Проблемы Енакиево [94]
Юмор и курьезы [23]
Хорошая новость [71]
Криминал [128]
Трагедия [123]
Официально [261]
Критическая точка [12]
Енакиевская исправительная колония №52 [76]
Спорт [734]
Газета Панацея [4]
Общественная жизнь города [115]
Сделаем детские площадки вместе [12]
Техноленд [25]
Новости сайта [26]
Школа искусств им. П.И. Чайковского [509]
Отделение социальной реабилитации детей-инвалидов [23]
Путешествия вокруг Енакиево [25]
Радиокомпания Енакиевского городского совета [94]
Криминально-исполнительная комиссия [3]
Новости ДПтС [38]
Афиша [122]
Жизнь ОСМД [7]
Афиша [33]
Война в Донбассе [63]
Афиша школы искусств [9]
Енакиевского ПУВКХ КП «Компания «Вода Донбасса» [16]
Енакиевская налоговая инспекция [35]

Наш город

Организации города

Это интересно

Книга жалоб и пожеланий

Форма входа

Сейчас на сайте

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2011 » Июнь » 9 » Регіональний конкурс «Кращій бізнес-проект»

11:19
Регіональний конкурс «Кращій бізнес-проект»

В рамках  виконання Регіональної програми розвитку малого підприємництва в Донецькій  області на 2011-2012 роки буде проведено Регіональний  конкурс «Кращій бізнес-проект» щодо часткового відшкодування з обласного  бюджету відсоткових ставок за банківськими кредитами, залученими суб’єктами  малого і середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів.

            Часткове  відшкодування відсоткових ставок буде надаватися господарюючим суб’єктам за кредитами розмірами не більш ніж 1,5  млн. грн., залученими на термін до 5  років у національній валюті (гривні) в банках для реалізації інвестиційних  проектів (далі - компенсація).

            Компенсація за кредитами  становитиме:

     
  1. -                     для  суб’єктів малого бізнесу – 150%  облікової ставки НБУ (що діяла на дату укладання кредитного договору);
  2.  
  3. -                     для  суб’єктів середнього бізнесу – 100 %  облікової ставки НБУ (що діяла на дату укладання кредитного договору).

            Кошти на компенсацію надаються  суб’єктам малого та середнього підприємництва в межах одного року. У разі, коли термін реалізації проекту  перевищує один рік, можлива подальша  компенсація в наступному році – це питання може розглядатися за умови виділення  коштів на зазначені цілі з обласного бюджету на відповідний рік та сумлінної  реалізації учасником конкурсу інвестиційного проекту.

            Право  на участь у конкурсі мають позичальники, які:

     
  1. -                     зареєстровані як суб’єкти підприємницької  діяльності в Донецькій області;
  2.  
  3. -                     реалізують інвестиційні проекти, умовами  яких передбачаються: розбудова придорожньої інфраструктури до фінальної частини чемпіонату Європи з  футболу Євро-2012, впровадження енергозберігаючих та екологічних технологій;  виробництво товарів експортного спрямування та імпортозамінних; модернізація,  оновлення та придбання основних фондів для розширення та збільшення обсягів  виробництва товарів (надання послуг); реалізація пріоритетних напрямів  соціально-економічного розвитку регіону;
  4.  
  5. -                     не мають простроченої заборгованості з виплати заробітної  плати, а також заборгованості перед державним і місцевими бюджетами та фондами  загальнообов’язкового державного соціального страхування;
  6.  
  7. -                     не здійснюють виробництво зброї, алкогольних напоїв та тютюнових  виробів, організацію та проведення азартних ігор, обмін валюти, надання в  оренду нерухомого майна, оптову та роздрібну торгівлю, крім таких, які здійснюють діяльність у сфері оптової та роздрібної  торгівлі та послуг відповідно до пріоритетних напрямків соціально-економічного  розвитку регіону, зокрема на розбудову придорожньої інфраструктури до фінальної  частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012;
  8.  
  9. -                     забезпечують співфінансування інвестиційного проекту за рахунок власних  коштів у розмірі не менше 20 відсотків  його вартості.

            Визначення  переможців конкурсного відбору інвестиційних проектів здійснюється за такими показниками (розрахованими у бізнес-плані):

     
  1. -                     строк  окупності інвестиційного проекту;
  2.  
  3. -                     розмір  прибутку та рентабельність виробництва (надання послуг);
  4.  
  5. -                     збільшення  обсягу виробництва продукції (надання послуг);
  6.  
  7. -                     розмір  перевищення надходжень до бюджету податків, зборів (інших обов’язкових  платежів) над розміром компенсації, у розрахунку на рік.

            Перевага  надається передусім позичальникам, які розробили та реалізують інвестиційні  проекти у пріоритетних сферах діяльності, визначених регіональними програмами  розвитку малого підприємництва у Донецькій області, а також у сільській  місцевості та у малих містах, в яких ліквідовані містоутворюючі підприємств. За  інших рівних умов перевага надається суб’єктам малого підприємництва.

            УВАГА!  Пріоритет в 2011 році, окрім пріоритетних видів діяльності та бізнесу у малих  містах, сільській місцевості та на депресивних територіях, надається проектам з  розвитку сервісу та благоустрою придорожніх територій до чемпіонату з футболу  Євро-2012.

            Ці території входять до  адміністративних кордонів міст  Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Слов’янськ, Макіївка та районів  Ясинуватського, Костянтинівського, Старобешівського, Амвросіївського,  Волоноваського, Мар’їнського та Володарського.

            Конкурсна комісія протягом п’яти  днів після прийняття рішення повідомляє про результати конкурсного відбору всіх  його учасників.

            Організацію роботи конкурсної  комісії та прийом документів від претендентів на участь у конкурсі здійснює  Регіональний фонд підтримки підприємництва по Донецькій області.

            На сайті РФПП www.rfppdon.org.uaрозміщено інформацію про умови конкурсу та всі нормативні документи.

            Додаткова  інформація за телефонами: (062) 385-36-53, (099) 722-37-13, (050)  470-89-25, (099) 773-52-82 та по e-mail: goleva1@rfppdon.org.ua; shashkova@dn.farlep.net.

 

 

Відділ з питань регуляторної політики

та підприємництва міської ради

Другие материалы по теме:
Категория: Жизнь города | Добавил: MARISHS
Всего комментариев: 0

Уважаемые пользователи. Все комментарии содержащие ненормативную лексику будут удалены.

ComForm">
avatar
Топ-7 самых сексуальных, привлекательных и обворожительных моделей 2011 года, составленный на основе того, как часто эти красавицы появлялись на обложках мировых модных журналов.  

Все материалы сайта Енакиево как на ладони взяты из открытых источников и используются в некоммерческих, ознакомительных целях. Ссылка на первоисточник (при наличии такового) указывается в конце материала. Ответственности за содержание материалов администрация сайта не несет. Мнение администрации сайта может не совпадать с мнением автора материала. При использовании материалов ссылка на первоисточник обязательна.

Поиск

Опрос

Сайты города Енакиево

Официальный сайт Енакиево
Еженедельник "Панацея"
Енакиевская правда
06252
Блог Богдана Горбачева
Громадой к благополучию
Проект Земляки
Сайт города Углегорск
Ольховатка - ONLINE
Рейтинг сайтов города
Обзор городских сайтов

Сайты организаций и предприятий

ПАО "ЕМЗ"
Строительство от А до Я
Сайт Владимира Калиниченко
Турклуб "Дороги"
Центральная городская библиотека
Магазин кованых изделий Ferrum
Весь каталог сайтов города

 Букинист - бесплатная библиотека.
Copyright by Enakievets (Бородин Сергей) © 2010 - 2024 Енакиево как на ладони - сайт города Енакиево

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru