Четверг
18.04.2024
03:42

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Архив - только для чтения
Форум » Форум сайта ENAKIEVETS.INFO 2010 - 2013 г.г. » О жизни города Енакиево » Индивидуалка (ну... не в том смысле ;))
Индивидуалка
ГостьДата: Среда, 09.02.2011, 15:11 | Сообщение # 26
Группа: Гости





п.25 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, атверджених Постановою Кабінету Міністрів Ураїни №630 від 21 липня 2005 року - Відключення споживачів від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води здійснюється у порядку, що затверджується центральним органом виконавчої влади з питань житлово-комунального господарства. Самовільне відключення від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води забороняється. За приписом розділу 2 Порядку відключення окремих житлових будинків від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від централізованого теплопостачання затверджених Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 22.11.2005 № 4 зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 9 грудня 2005 р. за № 1478/11758 - для вирішення питання відключення житлового будинку (будинків) від мереж централізованого опалення його власник (власники) повинен (повинні) звернутися до Комісії з письмовою заявою про відключення від мереж ЦО і ГВП. У заяві про відключення від мереж ЦО і ГВП власник (власники) будинку зазначає причини відключення. До заяви додається копія протоколу загальних зборів мешканців будинку, щодо створення ініціативної групи з вирішення питання відключення від мереж ЦО і ГВП та прийняття рішення про влаштування у будинку системи індивідуального або автономного опалення.
 
РоманДата: Четверг, 10.02.2011, 22:47 | Сообщение # 27
Знакомый
Группа: Пользователи
Сообщений: 83
Награды: 2
Репутация: 1
Статус: Оффлайн
Все для людей!
Интересно, а как насчет конституции, основного закона нашего государства? Право распоряжаться своей собственностью уже отменили?
 
Ri4manДата: Пятница, 11.02.2011, 16:42 | Сообщение # 28
Знакомый
Группа: Пользователи
Сообщений: 60
Награды: 2
Репутация: 0
Статус: Оффлайн
холодно, это... - это когда принимаешь ванную не для того чтобы помыться, а для того, чтобы согреться biggrin

Не надо иметь друзей - с друзьями надо дружить
 
ДунканДата: Воскресенье, 20.02.2011, 23:44 | Сообщение # 29
Опытный
Группа: Пользователи
Сообщений: 235
Награды: 5
Репутация: 1
Статус: Оффлайн
Антимонопольний комітет не може безпосередньо впливати на розмір тарифів на житлово-комунальні послуги - в кожному регіоні їх встановлює місцева влада спільно з комунальниками. Та оскільки комунальні служби належать до категорії природних монополій, Комітет може втрутитися в тарифну політику, якщо комунальники зловживають своїм монопольним становищем. Наприклад, коли тарифи встановлюються необґрунтовано чи неправомірним є порядок їхнього формування.

Нещодавно Антимонопольний комітет провів аналіз формування тарифів житлово-комунальної галузі, визначив коло головних проблем та виклав свої пропозиції щодо їхнього вирішення. По-перше, назріла невідкладна необхідність вдосконалення порядку формування тарифів на послуги природних монополій і потреба у запровадженні прозорого та єдиного механізму розрахунків за спожиті послуги.

Існуючий механізм формування тарифів дозволяє, наприклад, комунальникам включати в тариф витрати, що не стосуються безпосередньо послуг. Наприклад, борги споживачів (а це фактично означає, що сумлінні споживачі змушені розраховуватися не лише за себе, але і за боржників). Крім цього, суб'єкти природних монополій включають у тарифи витрати на підтримку власної соціальної сфери, фактично змушуючи мільйони людей додатково оплачувати свій відпочинок, утримання баз відпочинку тощо.

Друга болюча проблема, яка зачіпає інтереси кожного - те, що у переважній більшості випадків споживачам фактично надходить вода чи теплова енергія нижчої температури і меншого обсягу, ніж планувалося. Проведені впродовж 2000-2003 рр. за ініціативою Комітету в усіх регіонах країни перерахунки за ненадані та надані не в повному обсязі комунальні послуги становлять більше 910 млн. грн.

Комітет підкреслює, що комунальники можуть не тільки не допускати зростання тарифів, але й цілком спроможні задіяти внутрішні резерви для зниження тарифів. При чому, без значного додаткового інвестування галузі.

Мова йде, насамперед, про встановлення більш суворого контролю обґрунтованості витрат, повсюдного впровадження квартирних лічильників води і тепла, розробки нових методик формування тарифів і нарахувань, що гарантують оплату споживачами тільки реально і повноцінно отриманих послуг, стимулювання розвитку автономних систем опалення.

Добавлено (12.02.2011, 12:42)
---------------------------------------------
Это цитата с официального сайта АМК Украины ещё раз последняя фраза:Мова йде, насамперед, про стимулювання розвитку автономних систем опалення.

Добавлено (20.02.2011, 22:44)
---------------------------------------------
Попыталась задать вопрос Президенту на кануне его прямого эфира:"Раніше багато українців обладнали свої помешкання індивідуальним опаленням. Наша молода родина з двома малолітніми дітьми теж зараз бажала б встановити індивідуальне опалення у квартирі, але у нашому місті протягом двох останніх років заборонено його встановлювати. Це протирічить здоровому глузду, світовій практиці , багатьом законодавчим актам України( у тому числі антимонопольному законодавству) та економічній доцільності. Пане Президент, допоможіть вирішити питання." Да , это наивно. Но , может и вы зададите подобный вопрос на сайте ЗАДАЙ ВОПРОС ПРЕЗИДЕНТУ. Чем больше обращений, тем больше вероятность ответа( или того , что пошлют подальше)))) Но будем надеяться на лучшее. Надежда умирает последней.

Сообщение отредактировал Дункан - Суббота, 12.02.2011, 13:43
 
enakievetsДата: Среда, 05.03.2014, 14:58 | Сообщение # 30
Почетный енакиевец
Группа: Администраторы
Сообщений: 617
Награды: 8
Репутация: 6
Статус: Оффлайн
Тема закрыта

Неважно, что ВАМ говорят - ВАМ говорят не всю правду.
 
Форум » Форум сайта ENAKIEVETS.INFO 2010 - 2013 г.г. » О жизни города Енакиево » Индивидуалка (ну... не в том смысле ;))
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Поиск:

Последнии добавления на форуме.

  • +100500 - Все выпуски (18)
    [Фильмы]
  • Старое здание школы в районе жд (1)
    [Форум Енакиево]
  • Предложить опрос на сайт (0)
    [Обсуждение сайта]
  • Обсуждение общественно - политической системы Украины (6)
    [Власть, политика и т.д.]
  • Ремонт колонок (СССР) (4)
    [Форум Енакиево]
  • Куда делся дворовой футбол? (24)
    [Отдых, хобби, развлечения и активная жизнь]
  • Дураки на дороге! (33)
    [Обсуждение опросов]
  • Посоветуйте автосалон (1)
    [Обсуждение опросов]
  • Десткие сады, прививки,наши дети и их родители... (13)
    [О жизни города Енакиево]
  • ДТП в центре (1)
    [О жизни города Енакиево]

  • Copyright by Enakievets (Бородин Сергей) © 2010 - 2024 Енакиево как на ладони - сайт города Енакиево

    Рейтинг@Mail.ru
    Рейтинг@Mail.ru